Radio  Stad  Woerden

Het Centrum van Gezelligheid

 

Diensten


 Radio Stad Woerden is een internet-radio stichting die na 12 jaar (2005/2017) om medische reden moest stoppen met haar live uitzendingen. In de toekomst willen wij weer vanuit verschillende locaties door geheel Nederland, wereldwijd muziek van eigen bodem gaan uitzenden.

Toekomstig nieuw doel van onze stichting; 

Het doel van onze omroep organisatie is door middel van de door ons uit te zenden muziek (van eigen bodem , met als voorkeur 95% Nederlandstalig) en de aanwezigheid van de chat op de website (waar u gezellig met andere leden en dj/vj 's kunt chatten) , en de door ons te organiseren , feest avonden, spel avonden, CD presentatie's, enz. Trachten wij ook ouderen / gehandicapten maar vooral eenzame mensen uit hun isolement te kunnen halen, en zo hun sociale contacten te vergroten, zodoende trachten wij dit groeiende probleem wat te verminderen.

Wij trachten dit doel te bereiken door het aanwenden van alle geoorloofde middelen, welke voor de verwezenlijking van ons sociaal initiatief bevorderlijk zijn. 

Donateur;

Door uw steun als donateur van onze stichting kunnen wij dit voor u blijven doen, als donateur van onze stichting betaald u € 10,-- per jaar.

Radio Stad Woerden is voor ons als dj/vj's en alle overige medewerkers een hobby, en dat mag natuurlijk wat kosten.

Wij betalen iedere maand als officieel radio station Buma & Sena rechten (muziekrechten). Door het succes van de afgelopen 12 jaar waarin er steeds meer luisteraars bij kwamen (zelfs in Canada) wat wij buitengewoon geweldig vonden, willen wij dit in de toekomst mede door uw lidmaatschapsgeld graag voor u kunnen voortzetten,   

 Wij bieden;

Een prettige samenwerking in een gezellig en hecht team van vrijwilligers, die klaar staan voor elkaar om het succes als maar te vergroten.

Reclame Budget;  (RSWN 13152)

Voor een vermelding van uw logo of, uw reclame advertentie op onze website vragen wij;    €  50,-- per ½ jaar.

Voor internet radio reclame komt dit neer op; ( vermelding komt pas na dat wij nieuwe uitzendingen gaan doen)

Voor reclame op onze auto vragen wij;  € 100,-- per ½ jaar, ( dit geld voor 1 enkele reclame stikker )

Alle door ons genoemde bedragen zijn Exclusief produktie kosten.


Voor meer informatie of aanmelden als donateur kunt u mailen naar bootjj1965@gmail.com 

Configureer deze downloadwidget